Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

FEAD 2017 - sprawozdanie - IV tura

Utworzono dnia 16.02.2018
Czcionka:

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014- 2020
jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej
w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym

 

Pracownicy Ośrodka zakończyli wydawanie żywności w ramach IV tury realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa

2014-2020, Podprogram 2017. Wydano ponad 4.5 tony produktów różnego rodzaju. Każda osoba zakwalifikowana do udziału w

Programie, otrzymała paczkę żywnościową, składającą się z 14 artykułów, tj.: cukier biały, buraczki wiórki, fasola biała, filet z makreli w

oleju, gulasz wieprzowy z warzywami, kasza gryczana prażona, koncentrat pomidorowy, makaron jajeczny,  mleko UHT 3.2 %, pasztet

wieprzowy, powidła śliwkowe, ser podpuszczkowy dojrzewający, szynka drobiowa i szynka wieprzowa mielona.

FEAD 2017 - IV tura - SPRAWOZDANIE (15.02.2018 r.)

Utworzono dnia 16.02.2018, 15:59

Pogoda

Zegar

Kalendarium

Kwiecień 2019
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Imieniny

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 86

W poprzednim tygodniu: 98

W tym miesiącu: 287

W poprzednim miesiącu: 425

Wszystkich: 19811