Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

FEAD 2017 - sprawozdanie - IV tura

Utworzono dnia 16.02.2018
Czcionka:

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014- 2020
jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej
w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym

 

Pracownicy Ośrodka zakończyli wydawanie żywności w ramach IV tury realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa

2014-2020, Podprogram 2017. Wydano ponad 4.5 tony produktów różnego rodzaju. Każda osoba zakwalifikowana do udziału w

Programie, otrzymała paczkę żywnościową, składającą się z 14 artykułów, tj.: cukier biały, buraczki wiórki, fasola biała, filet z makreli w

oleju, gulasz wieprzowy z warzywami, kasza gryczana prażona, koncentrat pomidorowy, makaron jajeczny,  mleko UHT 3.2 %, pasztet

wieprzowy, powidła śliwkowe, ser podpuszczkowy dojrzewający, szynka drobiowa i szynka wieprzowa mielona.

FEAD 2017 - IV tura - SPRAWOZDANIE (15.02.2018 r.)

Utworzono dnia 16.02.2018, 15:59

Pogoda

Zegar

Kalendarium

Grudzień 2018
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Imieniny

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 25

W poprzednim tygodniu: 106

W tym miesiącu: 144

W poprzednim miesiącu: 590

Wszystkich: 18059