Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

FEAD 2017 - sprawozdanie V tura

Utworzono dnia 22.03.2018
Czcionka:

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014- 2020
jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej
w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym

 

Pracownicy Ośrodka zakończyli wydawanie żywności w ramach V tury realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020, Podprogram 2017.
Wydano prawie 5 ton produktów różnego rodzaju. Każda osoba zakwalifikowana do udziału w Programie, otrzymała paczkę żywnościową, składającą się z 15 artykułów, tj.: fasola biała, filety z makreli w oleju, groszek z marchewką, gulasz z warzywami, herbatniki maślane, kasza gryczana prażona, kabanosy wieprzowe, koncentrat pomidorowy, makaron jajeczny, makaron kukurydziany bezglutenowy, miód wielokwiatowy, mleko UHT 3.2 %, olej rzepakowy, szynka drobiowa i szynka wieprzowa.

FEAD 2017 - V tura - SPRAWOZDANIE (22.03.2018 r.)

Utworzono dnia 22.03.2018, 21:28

Pogoda

Zegar

Kalendarium

Wrzesień 2018
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Imieniny

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 146

W poprzednim tygodniu: 100

W tym miesiącu: 354

W poprzednim miesiącu: 549

Wszystkich: 16554