Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

FEAD 2017 - sprawozdanie V tura

Utworzono dnia 22.03.2018
Czcionka:

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa

Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014- 2020
jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej
w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym

 

Pracownicy Ośrodka zakończyli wydawanie żywności w ramach V tury realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020, Podprogram 2017.
Wydano prawie 5 ton produktów różnego rodzaju. Każda osoba zakwalifikowana do udziału w Programie, otrzymała paczkę żywnościową, składającą się z 15 artykułów, tj.: fasola biała, filety z makreli w oleju, groszek z marchewką, gulasz z warzywami, herbatniki maślane, kasza gryczana prażona, kabanosy wieprzowe, koncentrat pomidorowy, makaron jajeczny, makaron kukurydziany bezglutenowy, miód wielokwiatowy, mleko UHT 3.2 %, olej rzepakowy, szynka drobiowa i szynka wieprzowa.

FEAD 2017 - V tura - SPRAWOZDANIE (22.03.2018 r.)

Utworzono dnia 22.03.2018, 21:28

Pogoda

Zegar

Kalendarium

Kwiecień 2019
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Imieniny

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 85

W poprzednim tygodniu: 98

W tym miesiącu: 286

W poprzednim miesiącu: 425

Wszystkich: 19810